Şehit ailelerini ve gazileri unutmadılar

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla şehit ailelerine ve gazilere kahvaltı verdi.

GÜNDEM 17.03.2016 21:42:00 0
Şehit ailelerini ve gazileri unutmadılar

Güneşler Otel'de düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,  3.Zıhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan,3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez,Çerkezköy İlçe Müftüsü, Yusuf Tuna, ÇTSO başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Türkiye Muharip Gaziler derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, şehit aileleri ile gaziler ve yakınları katıldı.

 

 

RAHMETLE ANIYORUM
Geçmişini unutanlar o geçmişi yeniden yaşamak zorunda kalırlar diyen Serkan Karagöz, "Biz ne Çanakkale’yi, vatan ve bayrak için canını seve seve veren  aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız.Unutturmayacağız.Hepsini saygıyla ve rahmetle anıyorum."dedi.
ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada,"Bu ülkeyi kahraman şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz.Canlarını vatanları için feda eden başta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi
Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, günün anısına Müjgan-Serkan Karagöz çiftine plaket verdi.
Haber/Gökhan TEKER