Kazak Gölü ışıl ışıl

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özellikle yaz ayında vatandaşların nefes aldığı, alileri ile birlikte piknik yapıp vakit geçirdiği Kazak Gölü Mesire alanında yenileme Ã?

GÜNDEM 16.03.2016 22:02:00 0
Kazak Gölü ışıl ışıl

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

Bu kapsamda,  vatandaşların geceleri daha rahat yürüyüş ve spor yapabilmeler için 36 adet dış aydınlatma armatürün yerine montajı tamamlandı Kazak Gölü Mesire alanındaki dış aydınlatma armatürlerini yenileyerek mesire alanına yenilik kattığını belirten
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ''4 metre uzunluğunda elektrostatik toz boyalı, çelik boru gövdeli 36 adet dış aydınlatma armatürünün yerine montajını tamamladık. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Kazak Gölü mesire alanımızda vatandaşlarımız aydınlatmalar ile birlikte gece daha rahat yürüyüş ve sporlarını yapabilecekler. Doğa hepimizin.Gelecek nesillere örnek olalım. Kazak Gölümüze hep birlikte sahip çıkalım.Kapaklı Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetler halkımızın rahatı ve huzuru içindir. Kapaklı halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. '' dedi.