İzleyenleri duygulandırdı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda Kapaklı Kaymakamlığı'nın katkılarıyla İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği düzenlendi. Burada sahne alan ünl

GÜNDEM 14.03.2016 21:50:00 0
İzleyenleri duygulandırdı

ÇOSB Konferans Salonu'nda ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez'in tek kişilik 'Safahat, Mehmet Akif Dönüyor, ya siz neredesiniz?" adlı oyunu  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı Belediye Başkanvekili Bakser Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş ile çok sayıda öğrenvi ve vatandaş katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kapaklı Çok Programlı Lisesi Edebiyat Öğretmeni Selin Aktaş’ın ‘Zalimi Asla Sevemem’ adlı şiiri okudu.

 

 

Ardından İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında Kapaklı 1’incisi ve Tekirdağ 2’ncisi olan Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencisi Serhat Akbaş İstiklal Marşı’nı okudu.
Ardından da ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, 'Safahat, Mehmet Akif Dönüyor, ya siz neredesiniz?' oyununu sahneledi. Gözleri yaşlı bir şekilde Mehmet Akif Ersoy'un sıkıntılar ve yokluklar içinde geçen ömrünün anlatan Yenilmez, izleyenleri de duygulandırdı.Tiyatroseverler tarafından büyük beğeni toplayan oyunun sonunda katılımcılar Ahmet Yenilmez'i ayakta alkışladılar.
Haber / Ahmet KARDEŞ