Akşener'e sevgi seli

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kurultay çalışmaları kapsamında çıktığı Trakya turunda dün Kapaklı'ya geldi. Burada kendisini karşılayan yaklaşık 2 bin kişiye seslenen Akşener, "Bir

GÜNDEM 14.03.2016 00:13:00 0
Akşener

BAŞBAKAN MERAL SLOGANLARIYLA KARŞILANDI

Akşener, dün beraberindeki MHP eski Uşak Milletvekili  Durmuş Yılmaz ve çok sayıda partili ile birlikte konvoy halinde Kapaklı'ya geldi. Belediye meydanında yaklaşık bin kişi tarafından 'Başbakan Meral' sloganlarıyla karşılanan Akşener'e, vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Akşener de bu sevgiyi karşılıksız bırakmadı ve vatandaşlarla tokalaşıp, sohbet etti.
CHP'Lİ ŞİMŞEK'TEN NAZİK HAREKET
Ardından bir pastaneye geçen ve burada kadınlar ve partililerle bir araya gelen Akşener, çay içip sohbet etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Akşener, partililerin çocuklarını da sevdi. Akşener'e MHP Genel Merkezi tarafından bir süre önce görevden alınan eski Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan ile MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Karaağaç eski Belediye Başkanı Özkan Yücel, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Çetin de eşlik etti. CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin'de Akşener'in yanına gitti ve kurultay da başarılar diledi. Akşener de Seçkin'e, nazik davranışından dolayı teşekkür etti.
ÖNCE KENDİ EVİMİZİ DÜZENLEYECEĞİZ
Sohbetin ardından Akşener, meydanda toplanan kalabalığa seslendi. Bir yola çıktıklarını belirten Akşener, "Türkiye'nin daha iyi bir yönetimi ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Türkiye'nin her şeyi, ne yediğimizi, ne içeceğimizi, ne giyip, nasıl yaşayacağımızı bizlere en sert bir dille söylenmesinden bıktık. Önce kendi evimizi düzenleyeceğiz, sonra büyük evimiz olan Türkiye'yi düzenleyeceğiz. Demokrasinin bütün kurum ve kurumlarıyla işlemesi için gayret göstereceğiz. Senden olan, benden olan demeden bütün milletimizin fertlerini kim olduğuna ne olduğuna bakmadan kucaklayacağız. Milletimizin en büyük talebinin adalet, hukuk ve huzur olduğunu biliyoruz. Adaleti, hukukun üstünlüğünü ve milletimizin huzurunu sağlayacağız. Aş, iş ve çocuklarımızın istikbali konusunda endişelenmekten alileri kurtaracağız."dedi.
SİLAH SIKAN ELLERİ KÖKÜNDEN KIRACAĞIZ
7 Haziran'dan bu yana her gün şehit haberleri geldiğini belirten Akşener, "Açılım süreci, çözüm süreci denilerek Güneydoğumuzu ateşe atan bu iktidarı, önce kendi evimizi düzenledikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi bizlerle iktidara gelecek sizin desteğinizle iktidara gelecek. Terörün belini kıracağız. Evlatlarımızın kanını yerde koymayacağız. Daha önce yaptığımız gibi biz bu işi biliyoruz. O gençlerimize silah sıkan elleri kökünden kıracağız.  Dantelli masa örtüsü sarılmış kefenli kardeşler vardı. Beyefendiler adda da. Onların bir kısmı bakan çocuklarıydı, ama şehit olan vatan çocukları. Vatan çocuklarının hakkını hukukunu koruyacağız. Bugün burada sizlerle buluşturduğu için ilçe başkanımıza, ve tüm Tekirdağ ve ilçelerinde beni buluşturduğu için il başkanımıza,hanımefendilere, bozkurtlarımıza ve hemşerilerime teşekkür ederim."dedi.
Ardından Kapaklı'dan ayrılan Akşener, Saray ve Kırklareli'nin Vize İlçesi ile Kırklareli merkezde vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber/Şaban KARDEŞ