Ödülü, Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı

Malkara Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından İzmir'in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilen Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri programında gençlik - eğitim dalÄ

GÜNDEM 13.03.2016 23:42:00 0
Ödülü, Kılıçdaroğlu

Belediyelerin iyi proje ve uygulamalarının duyurulması, paylaşılması, belediye başkanları arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişinin gerçekleştirilmesi için düzenlenen belediyeler buluşması programı kapsamında SODEM üyesi belediyelerin özgün projelerinin tanıtılması, başarılı belediye projelerinin teşvik edilmesi amacıyla SODEM üyesi belediyelere Yerel Yönetim Ödülleri verildi.

SEÇİÇİ KURUL DEĞERLENDİRDİ
Ödüller; belde, metropol ilçe, metropol dışı ilçe, il ve büyükşehir belediyeleri olmak üzere 5 ayrı nüfus kategorisindeki başarılı projelere verildi. Sosyal projeler, çevre, kentsel gelişim, tarım, sağlık, çocuk, sanat - kültür - turizm, bilim - tarih, spor, gençlik - eğitim, katılım ve yönetişim, bilgi iletişim, istihdam ve sokak hayvanları olmak üzere 14 ayrı temada SODEM üyesi 122 belediyenin 500’ün üstünde projesi yer aldı. SODEM Yerel Yönetim Ödülleri seçici kurul tarafından değerlendirildi.
Aldığı ödülle ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Öncelikle SODEM Yerel Yönetim Ödülünü Malkaralı gençlerimiz, çocuklarımız ve tüm hemşerilerim adına alıyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız için yaz spor okulunu açarak birçok spor dalında ücretsiz kurslar verdik. Belediye Akademimizde gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal, kültürel ihtiyaçlarını ve kişisel gelişimlerini desteklemesi amacıyla birçok branşta yine ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarımız devam ediyor. Gençlik Meclisimizi kurarak Kent Konseyimiz bünyesinde faaliyete geçirdik. Onlar da Malkaramız için birçok konuda güzel projelere imza atıyorlar. Erasmus K3 Yapılandırılmış Diyalog Programında Yerel Seçimde Gençlik kapsamında eğitimler verilmiştir. Gençlerimiz ve çocuklarımız için eğitim kapsamında yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Bu yaşadığımız büyük gurur Malkara Belediyesinin tüm personeline aittir. Personelimize özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.