Hain saldırıda ölü sayısı artıyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara'da dün gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 37 olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 13.03.2016 19:08:00 0
Hain saldırıda ölü sayısı artıyor

Ankara Kızılay'da dün akşam seyir halinde patlayıcı yüklü bir araçla otobüs durağında bekleyen sivillere yönelik düzenlenen hain saldırıda ölü sayısı artıyor.

Sağlık Bakanı Mehmet Müeezinoğlu, Ankara'da Numune Hastanesi'nde yaralıları ziyaret etti ve doktorlardan bilgi aldı.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, olay yerinde hayatını kaybedenlerin sayısının 30 olduğunu, bunlardan birinin kesin, ikincisinin ise şüpheli olarak saldırıyı düzenleyen kişiler olduğunu kaydetti. Bu sabah itibariyle hastanede yaşamını yitirenlerin sayısının ise 7'ye çıktığını belirten Müezzinoğlu, toplamda şu ana kadar 37 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Müezzinoğlu hastanelerde tedavi gören  71 yaralıdan 15'inin durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade etti. 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bağdat Çermik,Muharrem Çermik,Ayşe Bilgilioğlu,Perihan Çermik,Mehmet Yurtseven,Turgay Bulut,Fehmi Çetinkaya,Murat Gül,Hamide Sibel Çetinkaya,Berkay Baş,Erdem Soydan,Taner Kılıç,Feyza Acısu,Nevzat Alagöz,Sevinç Gökay,Kerim Sağlam,Ferah Önder,Oğuzhan Dura,Sümeyra Çakmak,Destina Peri,Cemal Özdiker,Kemal Kalıç,Yaşar Durakoğlu,Kemal Bulut,Elif Gizem Akkaya,Ozan Can Akkuş,Atakan Eray Özyol,Nüsrettin Can Çalkınsın,Zeynep Başak Gürsoy,Elvin Buğra Arslan ve Mehmet Alan

Marmara Haber