Kundaklama anı kameralara yansıdı

Çerkezköy'de park halindeki bir otomobil, sabah saat 05.50 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Olay anı, binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

GÜNDEM 12.03.2016 17:15:00 0
Kundaklama anı kameralara yansıdı

Olay Çerkezköy’e bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Özgen Sokak’ta meydana geldi. Sabah saat 05.50 sıralarında bir bidon benzin ile olay yerine gelen kimliği belirsiz kişi, Topçu ailesine ait 59 LF 551 plakalı otomobili kundakladı. Kundaklama anı, Topçu ailesinin ikamet ettiği binanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şüpheli, önce elindeki bidonda bulunan benzini otomobilin üzerine döktü. Daha sonra yola benzin dökerek birkaç metre uzaklaştı. Şüphelinin yerdeki benzini ateşlemesi ile ateş hızla otomobile doğru ilerledi. Otomobil bir anda alevler içinde kaldı.

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Otomobilden gelen patlama seslerine uyanan Topçu ailesi ve mahalleli, durumu hemen İtfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen alevler içinde kalan otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayı kimin yaptığına dair şüpheleri olduğunu söyleyen aile, konuyla ilgili tüm bildiklerini polise anlattıklarını belirterek, olayın faillerinin en kısa zamanda yakalanıp cezalandırılmasını temenni etti. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ