Vali Salihoğlu'ndan sevindiren haber

Kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'ndan sevindiren haber geldi. Sabah saatlerinde uyandırılan Salihoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GÜNDEM 12.03.2016 10:44:00 0
Vali Salihoğlu

Dün akşam saatlerinde kalp krizi geçiren ve korumasının ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Vali Enver Salihoğlu saat 19.35 sıralarında bilinci kapalı bir şekilde Tekirdağ Devlet Hastanesi'nden Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmiş, burada acilen anjiyo olmuştu. Vali Salihoğlu’nun tıkalı olduğu tespit edilen 2 ana damarı başarılı geçen operasyonla açıldı. Stentler yerleştirildi. Daha sonra hastane yetkilileri tarafından bilinç kaybı süresi bilinmediği için sabaha kadar uyutuldu.

MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULACAK

Geceyi uyutularak geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu sabah saatlerinde Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin öncülüğünde uyandırıldı. Vali Salihoğlu’nun son durumu hakkında bilgi veren Başhekim Gültekin, “Valimizin sağlık durumu oldukça iyi. Kendisini uyandırdık. Fakat tedbir amaçlı bir süre daha hastanemizde müşahede altında tutacağız” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber