İş adamlarından Çerkezköy ve Kapaklı'ya iki okul

Çerkezköy ve Kapaklı'ya Emre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gürdal Adal ve SEG Boya Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Saim Buyruk tarafından yaptırılacak olan 3'er derslikli anaokullarının protokolü Tekirdağ

GÜNDEM 12.03.2016 01:53:00 0
İş adamlarından Çerkezköy ve Kapaklı

Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz, İş adamları Gürdal Adal ile Saim Buyruk katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Hayırsever iş adamlarına iki ilçeye yaptıracağı anaokulları nedeniyle teşekkür eden Vali Salihoğlu, "Tekirdağ’ın nüfusunu Çerkezköy,Kapaklı ve Çorlu çekmektedir. Tekirdağ’da 92 okulumuz ikili eğitim görmektedir. Bu ikili eğitim gören okullarımızı teke düşürmek için elimizden geleni yapacağız. Bunları ise devlet kaynakları ile yapmak zor, hayırsever vatandaşların destekleri ile kapatmaya çalışıyoruz. Çerkezköy, Ergene ve Çorlu'da okul sıkıntısı bulunuyor. İnşallah başka hayırseverlere de vesile olur” dedi.
DEVAMİ GELECEK
İki ilçeye anaokulu yapacakları için mutlu olduklarını belirten Emre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gürdal Adal, “Bu imkanı bize valimiz tanıdı. Ergene'de de iki derslikli bir okul yaptık. Çerkezköy’e de bugün yatırım yapıyoruz. Allah bu millete zeval vermesin. Bizler bu ülkede kazandık, güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşadığımız vakit bu ülkenin ekmeğini de yemeğe devam edeceğiz. Kazandığımız kadar da hizmet etmek zorundayız. Çerkezköy’e bizim borcumuz fazladır. Bunun devamını da getireceğiz. Ortağımız Sami Buyruk’a teşekkür ediyorum. Beraber Kapaklı ve Çerkezköy’e iki anaokulu yapacağız. Kısmetse bunlar altı derslikli olacak” dedi.
HER ŞEY ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI İÇİN
SEG Boya Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Saim Buyruk ise, “Her şey Çerkezköy ve Kapaklı için. Burada kazanıyoruz ve buraya da hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kulandı.
Çerkezköy'e yapılacak anaokulunun Şehit Mustafa Baykuş İlkokulunun bahçesine yapılacağı belirtildi. Konuşmaların ardından Çerkezköy ve Kapaklı’ya yapılacak anaokulun protokolü imza altına alındı.
Haber/Mehmet AYAN