CHP'li belediyeyi AK Partili üye denetledi

AK Parti Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Şükriye Gündüzler'in başkanlığını yaptığı Denetim Kurulu, Süleymanpaşa Belediyesi'nin 21 müdürlüğünde yaptığı gelir, gider deneti

GÜNDEM 12.03.2016 01:35:00 0
CHP

5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. maddesine göre belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için Süleymanpaşa Belediye Meclisi tarafından seçilen Denetim Kurulu ocak ayında denetimlere başladı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin 2016 yılı Ocak ayı toplantısında yapılan seçimde Süleymanpaşa Belediyesi Denetim Kurulu’na seçilen AK Partili Meclis üyeleri Şükriye Gündüzler ve İrfan Demir, CHP'li Meclis üyeleri Deniz Taner, Edibe Akçakaya ve Veysel Kaplan, Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında yaptıkları incelemeler sonrasında 21 müdürlüğün tüm evraklarını inceleyerek raporlarını hazırladı.

OLUMSUZLUK İLE KARŞILAŞMADIK
AK Parti Süleymanpaşa Belediye Meclis üyesi Şükriye Gündüzler, “3 ay süren incelememizi tamamlayıp raporumuzu hazırladık. İncelemelerimizde her hangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadık. 2016 yılı için önerilerde bulunduğumuz raporumuzu teslim edeceğiz. Önümüzdeki meclis toplantımızda Süleymanpaşa Belediye Meclisimiz tarafından raporumuz görüşülüp değerlendirilecek.” dedi.