Yıkım başladı

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Kumbağ Belediye Caddesi üzerinde bulunan imar durumuna aykırı eklentilerin yıkımına başladı.

GÜNDEM 7.03.2016 17:24:00 0
Yıkım başladı

Kumbağ Belediye Caddesi boyunca, kaçak eklentilerin en kısa sürede yıkılacağını belirten Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, imar durumuna aykırı olan eklentileri bulunan iş yeri sahiplerine daha önceden tebligat yapıldığını, vatandaşların bazılarının dükkanlarını tahliye etmiş ve yıkımları kendileri gerçekleştirdiğini, bazı işletmelerin ise dükkanlarının tahliyesinin ardından yıkımlarının yapılacağını açıkladı.

KUMBAĞ MAHALLESİ YENİ ÇEHRESİ İLE DAHA GÜZEL OLACAK
Kumbağ Mahallesi’nin yeni çehresi ile daha güzel olacağını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Ekipler ve ben cadde üzerinde bulunan kaçak eklentiler hakkında Kumbağlı hemşerilerimizi bilgilendirdik. Kötü görüntü sergileyen iş yerlerinin bahçe mesafelerinde bulunan kaçak eklentilerinin kaldırılması için ekiplerimiz tebligatlarını yapmaya devam ediyor. Yapılan tebligatların akabinde işyerlerinin tahliye edilmesinden sonra ekiplerimiz yıkım işlemini yapıyor. Bazı vatandaşlarımız yapılan tebligatların ardından kendi işletmelerini kendileri yıktığını gördük. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.