Polis merkezinin önünde kanlı kavga

Çerkezköy'de, ayrı yaşayan karı-kocanın ifade verip çıktığı Gazi Polis Merkezi önünde, iki ailenin yakınları birbirine girdi. Olayda 31 yaşındaki İbrahim K. bıçaklanırken, kavgayı a

GÜNDEM 7.03.2016 17:15:00 0
Polis merkezinin önünde kanlı kavga

Olay, Gazi Polis Merkezi'nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, ayrı yaşayan karı-koca bir şikayetten dolayı polis merkezinde ifade verdi. İfadenin ardından karakoldan çıkan 32 yaşındaki  Murat T. evlerine gitmek için yakınlarıyla birlikte 59 LF 551 plakalı araca bindi. Bu sırada ayrı yaşadığı eşi ile yakınları aracın başına gelerek tartışmaya başladı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
İki aile arasında başlayan özlü tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Murat T, araçta bulunan bıçakla İbrahim K.'yı bıçakladı. Kavgaya müdahale eden bir polis memuru ise elinden hafif yaralandı. İbrahim K., gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Murat T. ise gözaltına alındı.
YAKINLARINI POLİS UZAKLAŞTIRDI
Polis, olaydan sonra bulunamayan bıçağı ise polis ekipleri ellerinde fenerle çevrede aradı. Toplanan İbrahim K.’nın yakınlarını ise polis uzaklaştırdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ