Akay'dan ASM müjdesi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) ziyaret etti. Akay, merkezin ihtiyaçları karşılamakta zorlandığını öğrenince, mahalleye yeni bir Aile

GÜNDEM 7.03.2016 13:30:00 0
Akay

Akay, yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte Fevzipaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Akay'ı merkez önünde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak karşıladı. Akay burada, merkez çalışanları ve hastalarla sohbet etti.

YETERSİZ KALIYOR
Fevzipaşa Mahallesi’ndeki nüfus artışı nedeniyle buradaki Aile Sağlığı Merkezi’nin ihtiyacı karşılamakta zorlandığını belirten Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, "Şuanda 5 doktorun görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi yetersiz kalmaya başladı.Bölgenin yeni bir Aile Sağlık Merkezi ihtiyacı var."dedi. Bunun üzerine Akay, “Fevzipaşa Aile Sağlığı Merkezi Fevzipaşa Mahallesi’nin yanı sıra Yıldırım Beyazıt Mahallesi halkına da hizmet veriyor. Artan nüfus karşısında hizmet vermekte zorlandığını bugün görüyoruz. Bugünden itibaren Fevzipaşa Mahallemiz ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi yapmak için yer bakacağız. Yeri tespit ettikten sonra da yeni Aile Sağlığı Merkezimizi yaparak, Aile Hekimlerimize tahsis edeceğiz.Yeni Aile Sağlığı Merkezi’ni Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne yapmayı düşünüyoruz. Yeni Aile Sağlık Merkezi’ni Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne yaparsak bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın Namık Kemal Bulvarı’nı geçmeden Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmalarını da sağlamış oluruz” ifadelerini kullandı.