Özel güne özel yarışma

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ilçede yaşayan kadınlara özel 'pasta' yarışması düzenleyecek. 3 pasta ustasının jüri üyesi olacağı yarışmada,

GÜNDEM 3.03.2016 14:18:00 0
Özel güne özel yarışma

Yarışmayla ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisimiz bu yıl belediyemizin katkı ve destekleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü daha farklı  ve renkli etkinliklerle kutlayacak.Etkinlikler kapsamında Kadın Meclisimiz tarafından organize edilen 'kadınlarımız her yerde' konulu etkinlik kapsamında tüm Çerkezköy’de yaşayan kadınlarımızı kapsayan bir pasta yarışması düzenlenecek. Pasta yarışmasına katılmak isteyen kadınlar, 7 Mart pazartesi günü saat 14.00’a kadar kent Konseyimize gelerek isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Yarışmaya katılacak olan kadınlar, o akşam evlerinde yapacakları pastaları 8 Mart Günü Kent Konseyimize getirecekler ve ilçemizde faaliyet gösteren üç pastanenin ustalarının oluşturduğu jüri, ilk 3'e girden pastaları belirleyecek.Dereceye giren pasta sahiplerine  yarışma sonunda birer altın ve plaket verilecek.Dereceye giremeyen pasta sahipleri bayanlara da katılım belgesi verilecek.”dedi.

İlk defa düzenlenecek olan pasta yarışmasının ödül törenine, Tekirdağ  Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay ile çok sayıda bürokratın katılacağı öğrenildi.
Haber/Seyit SÜREN