Doğanspor gençleriyle güldü

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu'nda namağlup lider olan Sitespor, ilk mağlubiyetini Çerkezköy Doğanspor'dan aldı. Bu mücadeleye kadar kalesinde yalnızca 1 gol gören Sitespor'un, Çerkezköy Doğansporâ

GÜNDEM 3.03.2016 14:01:00 0
Doğanspor gençleriyle güldü

Geçtiğimiz sezonlar da dahil olmak üzere alt yapıda kazandığı başarılarla adından söz ettiren Kapaklı temsilcisi Sitespor, bu sezon da U14 takımıyla önemli başarılara imza atttı. U14 Ligi C Grubu’nda lider olan Sitespor, 5 maçta 5 galibiyet alarak rakiplerine 45 gol atıp kendi ağlarında ise yalnızca bir gol gördü. Lider Sitespor U14 takımını yenmeyi başaran Çerkezköy Doğanspor U14 takımı ilk maçta 13-1 yenildiği rakibini ortaya koyduğu güzel oyun ile 4-3 yenerek büyük bir sürpriz yaptı. Maç sonrası Sitespor camiasında büyük şaşkınlık yaşanırken Çerkezköy Doğanspor’da ise büyük sevinç yaşandı.

RAKİPLERİNİN KORKULU RÜYASI OLDU

Müsabakaya iki takım da hızlı başladı. Her iki takım da ilk dakikalarda orta sahadan atak geliştirdi. İki takım da birbirine üstünlük sağlamak için rakibinin açıklarını aradı. Ancak ilk dakikalarda iki takım da açık vermedi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada maçın yıldızı olan Çerkezköy Doğanspor U14 takımından Eren Yücel iki gol atarken, diğer golleri de Muhammet Ali Çapan ve Ali Can Özkan kaydetti. Lideri 4-3 yenerek puanını 9’a yükselten Çerkezköy Doğanspor U14 takımı ilerleyen haftalar içinde ümit verdi ve lideri yenmesiyle de rakiplerinin korkulu rüyası oldu.

İNANCIMIZ TAM

Maç sonunda konuşan Doğanspğor Başkanı Kazım Asbaş, “Bu yıl gerek A takımı gerek U19 ve U14 takımlarımızla başarılı bir sezon geçiriyoruz. U19 takımımız son anda şansızlıktan dolayı şampiyonluğu kaybetti. Ancak U14 takımımız ilerleyen haftalarda da galibiyet serisine yenilerini ekleyerek liderliği yakalayacaktır. Bu yıl bu minik kaderşlerimizin sezonu şampiyonlukla noktalayacaklarına inancımız tamdır. Lideri yenmeleri nedeniylede tüm minik sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. U14 takımımız da artık istenilen düzeye gelmiştir. Bundan böyle aynı inanç ve kararlılıkla sahada mücadele ederek galip gelecektir”dedi.

Haber/Seyit SÜREN