Çantadan 20 kilo kokain çıktı

Edirne'de, otobüs durağında beklerken, polisi görünce kaçmaya başlayan şüphelinin taşıdığı çantada, hiyasa değeri 5 milyon lira olduğu belirlenen 20 kilo 350 gram kokain ele geçirildi. Olayla il

GÜNDEM 2.03.2016 17:27:00 0
Çantadan 20 kilo kokain çıktı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüs durağında yanında spor çantayla bulunan A.D.’nin hareketlerinden şüphelendi. Polisi fark eden A.D. kaçmaya çalıştı. Ancak polisler tarafından yakalanan zanlı A.D.'nin çantasında yapılan aramada 12 paket içerisinde piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 20 kilo 350 gram kokain ele geçirildi. 

Polisteki sorgusunda şüpheli A.D. Edirne’deki bir apartta O.M.’nin yanına misafir olarak kaldığını söyledi. Bunun üzerine apartta bulunamayan O.M., aracı ile İstanbul'a kaçarken Çorlu'da yakalandı. Her iki şüpheliye ait araçlar ve ikametlerinde yapılan aramada, çok sayıda yabancı GSM hattına ait tek kullanımlık telefon kartları, bilgisayar, ankesörlü telefonlar için kullanılan telefon kartları bulunarak incelenmek üzere el konuldu. Zanlılar A.D. ve O.M., polisteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak  Edirne Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.