MHP'liler kazan kaldırdı

MHP Başkanlık Divanı tarafından geçtiğimiz 22 Şubat günü MHP Tekirdağ İl Teşkilatının kapatılmasının ardından görevi düşen Enez Kaplan'ın yerine Genel Merkez tarafından Avukat Ahmet Emin

GÜNDEM 2.03.2016 15:06:00 0
MHP

ORTAK BİLDİRİ
Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Şarköy İlçe Başkanı Aslan Ballı, Ergene İlçe Başkanı Ahmet Hisar, Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Musa Sarıaydın ile Üst Kurul Delegeleri Hakan Özgül, Muzaffer Destereciler ve Mustafa Aydın, MHP Genel Merkezine olağanüstü kurultay çağrısıyla ilgili basın açıklamasını birlikte imza altına aldı.
ÖNÜ ALINMAZ BİR FIRTINA
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen ve 8 ilçe başkanı ile 3 delegenin imzaladığı basın açıklamasını Üst Kurul Delegesi Muzaffer Destereciler okudu.
Destereciler, "Artık bilinmelidir ki, içinde bulunduğumuz süreç önü alınamaz bir fırtınadır. Bu fırtına, Ülkücü iradenin seçimle gelmiş il başkanlarını görevden almakla dinmeyecektir. Çünkü o il başkanları yalnız değildir. Kararlarını tek başlarına almamışlardır. Görevden alınmalarına sebep olan değişim iradesi bir kişinin değil, milletin ve temsilcisi olarak gördüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarının genel temayülüdür. Bilinmelidir ki Enes Kaplan, bize oy vermek için bekleyen Tekirdağlı hemşerilerimizin, partimize yıllardır her şart altında oy veren seçmenimizin cefakar teşkilat mensuplarımızın ve parti yöneticilerimizin iradesinin sesi olmuştur.
ÇOCUKLARIMIZIN RIZKINI KESTİK
Bizler Genel Merkezimize son defa seslenmek istiyoruz. Bizler çocuklarımızın rızkından kesip bu teşkilatların kirasını,elektriğini,suyunu ödemeye çalışan ilçe başkanları, il yöneticileriyiz. Gördüğümüz ve bildiğimiz bütün sorunlara rağmen ailelerimizden, özel hayatımızdan çaldığımız zamanları köy köy, mahalle mahalle çalışma yaparak harcayan insanlarız. Deve kuşu misali sorunları görmemek için kafamızı kuma gömmek bizim davaya olan sadakatimizle örtüşmez. Ülkücü irade biziz.Ülkücü irade, olağanüstü kurultayın toplanması yönündeki arzusunu imzalarıyla gösteren 547 üst kurul delegesidir. Ülkücü irade, ülkenin her yerinden biran evvel olağanüstü kurultayı toplayın diye yalvaran samimi dava adamlarıdır. Ülkücü iradenin tecelli edeceği yerse, biran evvel toplanacak kurultay zeminidir. Bizlerin iradesini hiçe sayarak seçtiğimiz il başkanını görevden alan, il teşkilatımıza devlet memurları eliyle kilit vuran, olağanüstü kurultayı toplamamak için çaba sarf eden yönetim anlayışını tasvip etmiyoruz. Her birimiz yaşadığımız sürece bu davanın hizmetkarı olacağımızı ancak izlenen bu yolun partimizi çok ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakacağını, bu yüzden yapılan haksız hukuksuz uygulamaları gerçekleştirenlerin, bu haksızlık karşısında susanların büyük bir vebale ortak olduklarını hatırlatmak isteriz. Yarım asra yaklaşan bu hareket artık kararını vermiştir. Bundan kaçış yoktur. Ülkücü iradenin sesine kulak verilmeli, olağanüstü kurultay zaman kaybetmeden gerçekleştirilmelidir."