Belediyeden sağlıklı yaşam kursu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara sporla iç içe sağlıklı bir yaşam sunmak amacıyla gerçekleştirdiği Step, Aerobik ve Pilates kurslarına kaldığÄ?

GÜNDEM 26.02.2016 12:52:00 0
Belediyeden sağlıklı yaşam kursu

Geçtiğimiz yıl 300 kişinin katılımı ile son bulan kurslar, 14 Mart itibariyle yeniden başlayacak.

KURSLAR KIZILPINAR VE VELİKÖY’DE DE VERİLECEK

Sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarla vatandaşların taktirini kazanan Çerkezköy Belediyesi sportif çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz yıl çalışan kadınlara ve ev hanımlarına yönelik Step, Aerobik ve Pilates Kursu açmıştı. Kursların 14 Mart Pazartesi günü yeniden başlayacağını kaydeden yetkililer, “Geçtiğimiz yıl sadece Çerkezköy’de verilen Step, Aerobik ve Pilates Kursu, bu yıl Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerimizde de verilecek. Kurslarımıza geçtiğimiz yıl katılan vatandaşlarımız direk katılabilecekler. İlk kez katılacak olan vatandaşlarımız Belediyemiz Halk Masalarına veya Mahalle Evlerimize müracaat edebilir” ifadelerini kullandı.

İŞTE KURS SAATLERİ

Step, Aerobik ve Pilates Kursu’nun Çerkezköy’de Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:30-11:00, 19:00-20:30 saatleri arasında verileceğini kaydeden yetkililer, “Eğitimler İstasyon Mahallesi Kapalı Spor Salonu’nda verilecek. Veliköy Mahallesi’nde Salı ve Perşembe günleri verilecek olan eğitimler 09:30-11:00 saatleri arasında Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda; Kızılpınar Mahallesi’nde ise Salı ve Perşembe günleri 13:00-14:30 saatleri arasında Kızılpınar Mahalle Evimizde verilecek. Katılımcılar sabah saat 09:00’da Gazi Osman Paşa Mahallesi Kapalı Spor Salonu önünden, saat 09:15’te Çerkezköy Belediyesi Ana Hizmet Binası Önünden hareket edecek servis araçlarını kullanabilir. Akşam kurslarında ise servis araçları saat 18:30’da Gazi Osman Paşa Mahallesi Kapalı Spor Salonu önünden, saat 18:45’te Çerkezköy Belediyesi Ana Hizmet Binası Önünden hareket edecek” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ