Birlikte 1000'i gördük

Temeli 2004 yılında haftalık olarak atılan ve 26 Kasım 2012 yılında günlük olarak yayım hayatına başlayan gazeteniz Marmara Haber, 4 yıllık hummalı maratonun ardından bugün bininci sayısıyla siz de?

GÜNDEM 24.02.2016 18:00:00 0
Birlikte 1000

Trakya başta olmak üzere Marmara'nın nabzını yoklayan ve günlük bölgesel haberleriyle okurun sesini yansıtmayı ilke edinen Marmara Haber, okurlarından aldığı güçle ilk günkü heyecan ve tarafsızlık ilkesi ve güçlü kadrosuyla asli görevi olan sorumlu yayıncılık ilkeleri çerçevesinde halkın haber alma hakkını kullanmaya devam ediyor.

Marmara Haber Gazetesi sayfalarının her birinin her gün ilk günkü heyecan ve ciddiyetle hazırlandığının altını çizen Marmara Haber Gazetesinin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Şaban Kardeş, "4 yıl gibi kısa bir sürede içerisinde büyük bir aşama kaydeden gazetemiz, her geçen gün okurlarından aldığı destek ile merkeze insanı yerleştiren yayıncılık anlayışımız evrensel ilkeler doğrultusunda doğru,ilkeli,tarafsız ve hızlı habercilikte çağın gereksinimleri göz önünde bulundurarak okur kitlemizden aldığımız manevi güç ile yerel gazetecilikte Türkiye'de bir ilki hedefliyoruz. Batıdaki yerel medyanın yaygın medyadan daha işlevsel olduğu gerçeği bilinci ile bizde bunu Marmara Haber de başaracağımıza inanıyoruz. Marmara Haber yayın politikası olarak interaktif gazetecilik ile mesleki sorumluluğunun ağırlığını hissettirmektedir. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile başarı ile icra ettiğimiz kamu görevinde gazetemizi bu günlere getiren tüm okurlarımız başta olmak üzere çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."dedi.