Öğrencilere verginin önemi anlatılacak

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, beraberinde Grup Müdürleri Mustafa Çelik,İbrahim Koç ve Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik ile birlikte Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ç

GÜNDEM 23.02.2016 17:53:00 0
Öğrencilere verginin önemi anlatılacak

Coşkuner ve beraberindekileri ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün karşıladı.Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, burada yaptığı konuşmada, "Vergi Haftası hepimize hayırlı olsun. Çeşitli ziyaretlerde bulunduk ve bugünde Çerkezköy’de ÇTSO ile ziyaretlerimizi sürdürüyoruz . Daha sonra’da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edeceğiz. Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarımıza önem veriyoruz.Bu nedenle Vergi Haftası etkinliği kapsamında ziyaretlerimize sivil toplum kuruluşlarından başladık.Vergi Haftası etkinliği kapsamında ilk ve orta öğretim okullarında ve ardından da üniversite öğrencilerine verginin önemini hakkında konferanslar vererek  öğrencilerimizi  bilgilendireceğiz. Amacımız yıl boyunca da verginin önemini gündemde tutacağız. Ziyaretlerimizde sizlerinde sorunlarını dinleyeceğiz. 7 Mart tarihinde de Tekirdağ’da  İlimiz genelinde en çok kurumlar vergisi verenlere ödül töreni düzenleyeceğiz. Çerkezköy ve Çorlu sanayinin ağırlıklı olduğu kentler olması dolayısıyla en yüksek vergiyi verenlerde bu bölgelerden çıkıyor.”dedi.

ÇTSO OLARAK ÇERKEZKÖY,KAPAKLI VE SARAY’A HİZMET VERİYORUZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi Haftasının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Çerkezköy,Kapaklı ve Saray’a hizmet veriyoruz ve odamızın 3 bin 500 üyesi bulunuyor.Bizler ÇTSO olarak vergi konusunda elimizden geldiğince çaba harcıyoruz.Yıl içerisinde de sizlerin yapacağı etkinliklere oda olarak  bizlerde afişlerle katkıda bulunuruz.ÇTSO olarak Çerkezköy merkezden ilk sıralarda vergi rekortmeni  yer alırsa  teşvik adına daha iyi olur düşüncesindeyim.”dedi.
Haber/Seyit SÜREN