Hayalleri yarım kaldı

Ergene'de, trafik canavarı 5 kişiyi hayattan koparttı. Kazada hayatını kaybeden Duygu Özcan ve Hüseyin Karaca, Temmuz ayında dünya evine girmeyi planlıyordu.

GÜNDEM 22.02.2016 16:03:00 0
Hayalleri yarım kaldı

Ergene'de, sürücüsünün virajlı yolda direksiyon hakimiyetini yitirdiği  otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası şarampole yuvarlanan iki otomobildeki 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki Duygu Özcan ve aynı yaştaki Hüseyin Karaca'nın nişanlı olduğu ve genç çiftin Temmuz ayında düğünlerinin olduğu öğrenildi.
TABUTUNA DUVAĞI SERİLDİ
Bir fabrikada işçi olarak çalışan Duygu Özcan için Saray'da cenaze töreni düzenlendi.Duygu’nun tabutuna düğünde takacağı duvağı konulurken, Kızının tabutuna sarılan baba İbrahim Özcan, “Güzel kızım, tatlı kızım. Düğününü yapacaktık. Sen bizi bıraktın gidiyorsun” diye gözyaşı döktü. 

Ergene'de, Ahmet Sezer yönetimindeki otomobil, iddiaya göre virajlı yolda direksiyon hakimiyetini yitirince karşı yönden gelen ve içinde 4 kişinin bulunduğu Şerif Karaca idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Katliam gibi kaza, Ergene'ye bağlı Ahimehmet Mahallesi Saray yolu üzerinde meydana geldi. Saray'dan Ergene istikametine giden Ahmet Sezer yönetimindeki 34 ZAF 29 plakalı otomobil, sürüsünün virajlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Şerif Karaca idaresindeki 59 RA 056 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası her iki otomobilde şarampole yuvarlanırken, hurda yığınına dönen kazada, sürücüler Ahmet Sezer ve Şerif Karaca ile eşi Fatma Karaca, oğlu Hüseyin Karaca ve oğlunun nişanlısı Duygu Özcan olay yerinde yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden 5 kişinin cansız bedenleri, jandarma ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Kaza kurbanı Duygu Özcan’ın cenazesi hastane morgundan alınarak Saray İlçesi’ne bağlı Yuvalı Mahallesi’ndeki camiye getirildi. Genç kızın cenazesine Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray İlçe Jandarma Komutanı Yasin Keskin’in yanı sıra ailesi ve yakınları katıldı. Kazada ölenlerden Hüseyin Karaca ile bir süre önce nişanlanan ve Temmuz ayında evlenmeyi planlayan Özcan’ın tabutu üzerine düğünde giymek istediği beyaz gelinliğinin duvağı konuldu. baba İbrahim Özcan, genç yaşta kaybeden kızının tabutuna sarılarak “Güzel kızım, tatlı kızım. Düğününü yapacaktık. Sen bizi bıraktın gidiyorsun” diye gözyaşı döktü. Baba Özcan’ın feryatları cenazeye katılanların yüreğini burktu. Camideki cenaze namazının ardından Duygu Özcan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Kazada hayatını kaybeden Şerif Karaca, eşi Fatma Karaca, oğlu Hüseyin Karaca ile diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Sezer de toprağa verildi.