Coşkun: Cani sürüsüyle mücadele etmek devletin asli sorumluluğudur

Türkiye'nin hemen her gün yeni bir terör saldırısıyla güne uyandığını belirten Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun, "Askerimize, polisimize kurşun sıkan, vatandaşlarımızı

GÜNDEM 19.02.2016 13:48:00 0
Coşkun: Cani sürüsüyle mücadele etmek devletin asli sorumluluğudur

Ankara ve Diyarbakır'da yaşayan hain saldırıya tepki gösteren Coşkun, "Yaşanan son olaylar ırkçı-bölücü terör örgütünün iğrenç yüzünü bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Eşkıyadan özgürlük savaşçısı yaratmak isteyenler bir kez daha yanılmıştır. 'Analar ağlamayacak' diyenlerin düştükleri gaflet bir kez daha görülmüştür. Teröristi cesaretlendirmenin, terör karşısında geri adım atmanın olumlu sonuçlar doğurmayacağına bir kez daha şahit olunmuştur. İktidarın terör karşısında gösterdiği gevşek tutum terörün güç kazanmasına ve alan hakimiyetini artırmasına sebep olmuştur. Bu süreçte teröristlerin ayağına mahkemeler götürülmüş, medyanın örgüte karşı kullandığı ifadeler yumuşatılmış, eli kanlı caniler allanıp, pullanarak servis edilmiştir. Terörün siyasallaşması ve meşruiyet kazanmasına yönelik adımlar atılmıştır. Güvenlik kuvvetlerimiz sahadan çekilmiş ve operasyon yetkisi ellerinden alınmıştır. Tüm bunlar Türkiye’nin gücünü zayıflatırken, hainlerin günden güne semirmesine neden olmuştur. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görev yaparken Diyarbakır'daki patlamada şehit düşen ve Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden askerimize, polisimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Türk Milleti’nin başı sağ olsun."dedi.

KATILIM SÖZ KONUSU DEĞİL
Coşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçemizde bu hafta bazı kesimler tarafından planlanan yürüyüş,propaganda gibi etkinlik veya taşkınlıkla Kapaklı Ülkü Ocakları Teşkilatımızın kesinlikle bağlantısı bulunmayacağı gibi teşkilatımız bünyesindeki hiçbir bireyin katılımı söz konusu değildir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 'Başı bir Ülkücünün çekmediği hiçbir olaya katılmayın.' düsturundan vazgeçmeyeceğimizi kamuoyuna bildiririz."