Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Çerkezköy'e hasta taşıyan ambulans, Saray'da kavşaktan anayola çıkan ticari taksiyle çarpıştı. Kazada taksi sürücüsü 38 yaşındaki Murat Ş. hayatını kaybederken, 3'ü sağlık personeli bir

GÜNDEM 18.02.2016 16:35:00 0
Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Saray'da, Çerkezköy'e hasta taşıyan ambulans,kavşaktan anayola çıkan ticari taksiye çarptı. Kazada taksi sürücüsü 38 yaşındaki Murat Ş. hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Büyükyoncalı Mahallesi Metropolkent konutları kavşağında meydana geldi.Saray'dan Çerkezköy'e hasta taşıyan 31 yaşındaki Mustafa K. (31) yönetimindeki 112 Hızır Acil Servisi ambulansı, kavşaktan anayola çıkan Murat Ş. idaresindeki 59 T 4025 plakalı ticari taksi ile çarpıştı. Kazada ambulans yan yatarken, ticari taksi ise savruldu.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ
Kazada, Çerkezköy'e sevk edilen hasta Mehmet Ç. ile ambulans sürücüsü Mustafa K. ile sağlık görevlileri 33 yaşındaki Tülay M. ile 32 yaşındaki Mustafa S.ve ticari taksi sürücüsü Murat Ş. yaralandı.Gelen ambulansla Çerkezköy'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan ticari taksinin sürücüsü Murat Ş. tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti.Diğer yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor.