Maganda kurşunu evin duvarına isabet etti

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde tabancayla çevreye rasgele ateş açan 25 yaşındaki U.H.Ş.'nin silahından çıkan mermi bir evin balkon camını kırıp oturma odasının duvarına isabet etti.

GÜNDEM 17.02.2016 15:07:00 0
Maganda kurşunu evin duvarına isabet etti

Olay, Yukarı Zaferiye Mahallesi Paşayiğit Caddesi'nde meydana geldi. U.H.Ş., Paşayiğit Caddesi'nden Çifte Yol Caddesi yönüne yönetimindeki 34 YDM 82 plakalı otomobil ile giderken camı açtı, yanındaki ruhsatsız tabanca ile havaya 4 el ateş ederek uzaklaştı. Silah sesini duyanlar, durumu polise bildirdi. Sevk edilen ekipler, yaptıkları araştırmada, 4 boş kovan buldu. Mermilerden birinin 79 yaşındaki S.U.'nun oturduğu 4'ncü kattaki dairenin balkon camını kırarak içeri girdiği ve duvara saplandığı tespit edildi.

Polis, ateş açılan otomobili, Hastane Caddesi üzerinde park halinde buldu. U.H.Ş.'de bir süre sonra otomobilin yanına gelerek polise teslim oldu. Yapılan aramada araçta 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve 3 kurşun bulundu. Tabanca ve mermilere el konulurken, gözaltına alınan U.H.Ş., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
H.H.Ş., işlemlerinin ardından savcılıkça serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.