THK 91 yaşında

Türk Hava Kurumu'nun (THK) kuruluşunun 91'nci yıldönümünü kutluyor.

GÜNDEM 16.02.2016 15:01:00 0
THK 91 yaşında

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Şube Yönetim Kurulu üyesi Sadık Gürsoy ve Şube Sekreteri Rabia Ersoy, kuruluşlarının 91'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına Çelenk sundu ve ardından saygı duruşunda bulundu.

Çelenk törenini ardından Zümbül ve beraberindekiler THK Çerkezköy Şubesi kurucu Başkanı Nail İşcan'ı evinde ziyaret etti ve ilçeye bu kurumun şubesinin açılmasında öncülük etmesinden dolayı teşekkür etti. Ardından da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “THK Çerkezköy Şubesi ilçemizde kurulduğu yıldan bu yana ilçe Belediye Başkanlarımızın kurumumuza verdiği destekler kurumumuzun ilçemizde daha iyi çalışma yapmasına olanak sağlamıştır.”dedi.
KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise,"THK’na katkı vermeyi sürdüreceklerini belirterek, “THK Çerkezköy Şubesinin çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz.Bizlerde geçmişten bu güne THK Çerkezköy Şubemizin yaptığı çalışmalar gerçekten çok güzel çalışmalar.Sizlerin bu güzel çalışmalarınıza her zaman katkı ve destek vermeyi sürdüreceğiz."dedi.
Konuşmaların ardından THK Çerkezköy  Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Başkanı Vahap Akay’a THK verdiği katkı ve destek nedeniyle Genel merkez tarafından gönderilen plaketi takdim etti.
Haber/Seyit SÜREN