İki ilçeyi gezdi, vatandaşların taleplerini dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere çalışmalarını Makara ve Hayrabolu'da sürdürdü.

GÜNDEM 16.02.2016 14:09:00 0
İki ilçeyi gezdi, vatandaşların taleplerini dinledi

İlk olarak Malkara'ya gelen Albayrak,  burada Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile yapılan çalışmaları ve projeleri değerlendirdi.

Albayrak, her ay 11 ilçe ziyareti programları kapsamında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte Deliller Mahallesi’ni ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaçlarını dinledi.  Mahalle Muhtarı Hüseyin Özgür’den mahalle hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, Deliller Mahallesi için yapılacak projeleri anlattı. Albayrak mahallelilerin çocuk parkı ve tarım arazilerinin sulanması talebine karşılık, gerekli talimatları vererek, ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Vakfıiğdemir, Kavakçemşe ve Kozyörük mahallerini de gezen Albayrak, buralarda da vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

SEMT  PAZARINI GEZDİ

Malkara'daki çalışmalarını tamamlayan Albayrak, ardından Hayrabolu'ya geçti ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile beraber Hayrabolu’da Salı günleri kurulan semt pazarı ziyaret ederek esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

MUHTARLARLA BULUŞTU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra  Hayrabolu'ya bağlı 52 mahalle muhtarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarla görüşerek mahallelerin isteklerini ve sorunlarını dinleyen Albayrak, “Muhtarlarımızla el ele vererek halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Muhtarlarımız da bizim gibi zaman gözetmeksizin büyük bir özveri ile görevlerini sürdürüyor. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını bizden önce muhtarlarımıza anlatma imkanı bulabiliyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan da destek alıyoruz. Tekirdağ’ımızın her köşesinin hizmetten adil bir şekilde yararlanmasında muhtarlarımızın büyük bir  rolü var” dedi.