Bilal Güzel 'Milli' oldu

Çerkezköy Güzel Spor Kulübünde 20 yılı aşkın süredir Taekwando yapan ve 15 yıldır da sporculuğun yanı sıra antrenörlükte yapan Bilal Güzel,milli takıma çağırıldı.

GÜNDEM 14.02.2016 15:14:00 0
Bilal Güzel

Çerkezköylü Teakwando sporcularından Bilal Güzel, geçtiğimiz günlerde Teakwando Milli Takıma çağırıldı. Uzun yıllardır milli formayı giymeyi hayal eden Bilal Güzel, sonunda muradına erdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

ÇOK ŞÜKÜR HAYALİM GERÇEKLEŞTİ
Bilal Güzel bundan böyle milli forma altında müsabakalara katılarak Çerkezköylü bir sporcu olarak Türkiye’yi temsil edecek olmasından son derece mutlu olduğunu belirterek, “Teakwando sporuna başladığım günden bu yana en büyük hayalim milli formayı giymekti. Bu güne kadar bir çok sporcu yetiştirdim ve milli takıma kazandırdım. Ancak şahsen bende  er geç milli formayı hak ettiğimi düşünüyordum. Hayalim geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.Milli takıma davet edildim ve bundan böyle milli forma altında bir Çerkezköylü olarak ülkemi en iyi şekilde temsil edecek olmamdan son derece mutluyum.Şu anda Çerkezköy’de Kübra Kepenek kızımız ile birlikte  kendi branşımızda milli olan iki sporcu olduk. Bu sayı ileriki zamanlarda daha da artacak umudundayım. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Önümüzdeki aylarda Avrupa'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında katılacağım müsabakalarda Çerkezköy’ü ve ilimiz Tekirdağ’ı ve ülkem Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek derece alacağıma inanıyorum.”dedi.
Haber/Seyit SÜREN