Kara Tren makas kesti

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (TCDD) Trakya üzerindeki demiryolu ağında yaptığı düzenleme çalışmalarının ardından 3 yıl sonra, 1 Kasım erken seçimleri öncesi geçtiğimiz 20 Ekim

GÜNDEM 14.02.2016 15:05:00 0
Kara Tren makas kesti

Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy ekspres tren seferleri geçtiğimiz 20 Ekim'de, aralarında Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan'ın da katıldığı törenle 3 yıl sonra tekrar başlamıştı. Günde ortalama 25 yolcu taşıyan ve sömestr tatilinde bu sayı 150'ye kadar çıkan seferle ilgili TCDD Genel Müdürlüğü ani bir karar aldı.Bu karar kapsamında 1. Bölgede yer alan Çerkezköy-Kapıkule-Çerkezköy ve Çerkezköy-Uzunköprü-Çerkezköy ekspres tren seferleri 15 Şubat itibariyle durduruldu. TCDD bu kararı internet sitesinden duyurdu.

VATANDAŞ ŞAŞKIN
Hızlı Tren bekleyen Çerkezköy halkı,4 ay önce tekrar başlayan kara tren seferlerinin durdurulmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Biz Hızlı Tren'in gelmesini bekliyorduk. Ancak mevcut tren seferleri de iptal edildi. Yetkililerin bu kararı tekrar gözden geçirmesini istiyoruz."dediler.