Hemşerilerini unutmadı

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kuruluş aşamasında görev yapan ve daha sonra Amaysa Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü görevine geçen Hasbi Altuntaş ve beraberindeki iş adamları,

GÜNDEM 14.02.2016 12:51:00 0
Hemşerilerini unutmadı

Heyet, daha sonra merkezi Çerkezköy’de bulunan Tekirdağ Amasyalılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

DERNEK ÜYELERİ KARŞILADI
ÇOSB ziyaretinin ardından Altuntaş ve beraberindeki Amasya ve Merzifonlu iş adamları, Tekirdağ Amasyalılar Kültür, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Heyeti Dernek Başkanı Ali Çelik ve dernek yönetimi karşıladı.Altuntaş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin Türkiye’nin örnek bir sanayi bölgesi olması nedeniyle Amasya ve Merzifonlu sanayicilerin bu bölgeyi görmelerinin kendileri için çok yararlı olacağından dolayı ziyaret gezisi düzenlediklerini  belirtti. Altuntaş, Çerkezköy ziyaretİ kapsamında hemşerilerini de ziyaret ettiklerini söyledi.
MEMNUNİYET DUYDUK
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Amasyalılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik, "Biz Çerkezköy’de ikamet eden Amasyalılar olarak burada da yöremizin gelenek ve göreneklerini yeni nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Amasyalılar olarak kurduğumuz bu dernek çatısı altında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin yanında birbirimize de yardımcı olmaya çalışıyoruz.”dedi.
Haber/Seyit SÜREN