Belediye Başkanının evine silahlı saldırı

Büyükşehir Yasası kapsamında kapatılıp Kapaklı'ya mahalle olarak bağlanan Karaağaç Beldesi'nde Belediye Başkanlığı yapan İsmet şimşek'in evi ve aracı, önceki gece kimliği

GÜNDEM 13.02.2016 17:16:00 0
Belediye Başkanının evine silahlı saldırı

Önceki gece saat 23.15 sularında meydana gelen olayda eski Belediye Başkanı İsmet Şimşek ve ailesinin evde bulunduğu sırada art arda patlayan silahlar, önce Şimşek ailesinin evinde, ardından da mahallede kısa süreli paniğe yol açtı. Silah seslerinin kesilmesinin ardından komşuları ve Şimşek ailesi çevrede şahıs ararken, olay sonrası kayıplara karışan zanlıların yakalanması için güvenlik güçleri, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Kurşunlardan ikisi eskiBelediye Başkanı İsmet Şimşek’in evine isabet ederken, bir kurşun da Şimşek’in arabasına isabet etti. Evde ve arabada maddi hasar meydana gelirken, olay sonrası jandarma olay yeri inceleme ekipleri, arabaya ve eve isabet eden kurşunları saplandığı yerden alarak, incelemek üzere kriminal laboratuvarına götürdüler. Elde edilen bulgular ışığında olayın faillerinin 3 kişi olduğunu tespit eden güvenlik güçleri, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Marmara Haber