Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Kapaklı ilçe Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlularla mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Kapaklı Polisi ilçede son günlerde meydana gelen kablo ve motosiklet hırsızlığı şüphelilerini k

GÜNDEM 11.02.2016 16:45:00 0
Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Kapaklı’da 25 Ocak Pazartesi günü Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’ndeki bir inşaattan kablo çaldıkları tespit edilen B.Ö. ve M.Ç. Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Yapılan araştırmada iki şüphelinin aynı caddede başka bir inşaattan da A.Y. ile birlikte kablo çaldıkları tespit edildi. Şüpheliler savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Ayrıca alınan kabloları satın aldığı belirlenen iş yeri yetkilisi M.K. hakkında da “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan adli işlem yapıldı.
İlçede 3 Şubat Çarşamba günü de İ.F.K. ve K.Y.K. adlı iki şüpheli çaldıkları 59 TN 128 plakalı motosiklet ile yakalanarak Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. İki şüphelinin 8 Şubat Pazartesi günü de ayrı bir motosiklet hırsızlığına karıştıkları belirlendi. İki şüpheli de savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Marmara Haber