Gün kardeşlik günüdür

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı 'Gün Kardeşlik Günü'dür sloganı adıyla başlattığı yardım kampanyası kapsamında Cizre'ye yardım gönderdi. Ankaraâ€

GÜNDEM 11.02.2016 13:20:00 0
Gün kardeşlik günüdür

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili  Ayşe Doğan, Karabük Milletvekili  Burhanettin Uysal, 24.Dönem Milletvekili  Ekrem Çelebi, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ile birlikte Mamak ilçesindeki vatandaşların katkılarıyla toplanan yardım malzemelerinin Cizre’ye gönderilmesine katılım sağlayarak "Gün Kardeşlik Günü"dür mesajı verdi.

TERÖR MAĞDURLARINA GÖNDERİLDİ

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nca başlatılan yardım kampanyası kapsamında terör örgütünün mağdur ettiği, tehdit ettiği veya evine el koyduğu gerekçesi ile başka mahalle ve ilçelere taşınmak zorunda kalan vatandaşlara gerekli olan sosyal yardımlar yapıldı. Bu yardımlar, bölgedeki il valilikleri ve Kaymakamlıklar aracılığı ile gönderildi.

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Devletimizi sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirgemek amacıyla gereken bütün önlemleri almıştır. Biz de Ak Parti Sivil toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak terörden mağdur olan kardeşlerimize yönelik geniş kapsamlı bir yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız.”denildi.

Yardımlar kapsamında, kuru bakliyat, battaniye, mutfak eşyası, elektrikli ısıtıcı, çocuk bezi mama, ayakkabı, kaban, kazak vb. ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

Cizre’ye gönderilen yardımın ardından yapılan açıklamada, “Biz Kürdüz, Arabız, Türküz ama birlikte Türkiye’yiz ve hep birlikte kardeşiz. Bu kardeşliğimizin nişanesi olarak da böyle bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu yardımlar devam edecektir. Çünkü biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte yaşama iradesi sergiliyoruz. Biz Ak Parti olarak her türlü teröre karşı kardeşlerimizin yanındayız. O bölgelerde yaşayan her türlü etnik, mezhepsel ve dinsel yapının yanındayız. İnsanlar kardeştirler ve vatandaştırlar.” ifadelerine yer verildi.

Marmara Haber