Milletvekili Yel'den hastane açıklaması

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin ile görüştü.

GÜNDEM 9.02.2016 12:56:00 0
Milletvekili Yel

Görüşmede; Başhekim Doç. Dr. Erdoğan Gültekin yeni Hastane Binası’nın hizmete sunulması ve mevcut durum ile ilgili yaptığı temaslar hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yel, “Üniversite hastanesi yakında yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayacak.”dedi.

Namık Kemal Üinversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Yel, şunları kaydetti: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ve İŞKUR Genel Müdürü ile konuyla ilgili diğer bakanlık yetkilileri nezdinde yaptığımız görüşmeler neticesinde hastanemizin eksik kalan hususlarının giderilmesi için yoğun girişimlerde bulunduk. Bu konuların çözülmesinin hemen ardından hastanemiz faaliyet geçecek ve hizmete başlayacaktır. Hastanemizde sorunsuz ve kaliteli bir hizmet verilebilmesi için sayın Başhekimimizle görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah en kısa sürede halkımız yeni Hastanemizden yararlanmaya başlayacaktır.”dedi.