Kubilay muhtarları ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. STK ziyaretleri çerçevesinde daha önce Gaziler Derneğini ve Sakatlar Derneğini ziyaret eden Kaymakam Kubilay, son olarak Çerkezkö

GÜNDEM 9.02.2016 12:54:00 0
 Kubilay muhtarları ziyaret etti

Ziyaretlerine ilk olarak Bağlık Mahallesi ile başlayan Kaymakam Kubilay, kısa süre önce Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’ ü ziyaret ederek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Ardından Kaymakam Kubilay, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile beraber sırası ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur’ u ziyaret etti.

MUHTARLARIMIZIN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Kubilay, “Türk idari hayatımızda Muhtarlarımızın önemli bir yeri vardır. Muhtarlarımız, toplum tarafından sevilen ve sayılan, seçim ile göreve gelmiş önemli kişilerdir. Vatandaşlarımızın bir sorunu olduğunda ilk başvurduğu mercidir muhtarlıklar. Önemli bir kamu görevi ifa eden Muhtarlarımıza görevlerinde yardımcı olmak hepimizin görevidir. İlçemizin nüfus artış hızı çok yüksektir. Bu hızlı nüfus artışı ile beraber vatandaşlarımızın ihtiyaçları da artıyor. Bunun için Muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. Görevlerini fedakârca yerine getiren tüm Muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman muhtarlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.