Herkes üzerine düşeni yapacak

Çerkezköy Servis Araç Sahiplari Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri dün saat 10.00'da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret ett

GÜNDEM 8.02.2016 17:12:00 0
Herkes üzerine düşeni yapacak

Ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanu Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez’de hazır bulundu. Servisçilerin sorunlarını bildiklerini belirten Kaymakam Kubilay,”Korsan taşımacılık konusunda herkes üzerine düşeni yapacak.”dedi.

KUBİLAY’I ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, servisçilerin sorunlarını dinledi. Servisçileri makamında kabul eden Kubilay, “Türkiye bir hukuk devleti. Korsan taşımacılık konusunda herkes üzerine düşeni yapacak. Biz Kaymakamlık olarak İlçe Emniyet  Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma komutanlığımızın birlikte sorunlarınızı takip edeceğiz. Önemli olan sizlerin haklarınızın korunması. Kanun dışı hareketlere ne emniyetimiz ne de jandarmamız müsaade etmeyecektir.”dedi.

200 KORSAN ARAÇ VAR

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri de, “Yılbaşından bu yana ilçemizde korsan çalışan araçlarda bir çoğalma olduğunu görmüyoruz. İhaleden sonra  korsan çalışan araçlarda bir artma oldu ve ilçemizde  bizim tespitlerimize göre 200 korsan çalışan araç var. Bu korsan araçların artması bizi sıkıntıya sokuyor. Sizlerden tek isteğimiz ve talebimiz bu korsanlarla gerekli mücadelenin yapılmasıdır. Başka da bir talebimiz yok. Her zaman yanımızda olduğunuzu görmek ve bizlere yardımcı olmanızdan da son derece memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN