Sarıkoca hibe desteği alan işletme tesislerini inceledi

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Kırsal Kalkınma Yatırımları'nın Desteklenmesi Programı'nın 9. Etabı kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Mur

GÜNDEM 8.02.2016 13:42:00 0
Sarıkoca hibe desteği alan işletme tesislerini inceledi

Kırsal Kalkınma çalışmalarının önemi ve çalışmalar hakkında bilgi veren İl Müdürü Zekeriye Sarıkoca, "Bakanlığımız, Kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, Tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması, gıda güvenliğinin güçlendirilmesi amaçlarına yönelik olarak Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı uygulamaktadır. Program kapsamında Bakanlıkça belirlenen kurallar ve kısıtlar dahilinde tarıma dayalı yatırımlar yüzde 50 hibe desteği ile desteklenmektedir. " dedi.

DESTEKLEMELER DEVAM EDECEK

İşletme sahibini çalışmalarındaki özveriden dolayı tebrik eden İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, başta tarımsal yatırımcılar olmak üzere bu ve benzer projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederek, benzer proje uygulamalarının yapılması için Tekirdağ yatırımcılarını cesaretlendirmeye ve desteklemeye devam edileceğini belirtti.