Seat tutkunları Kapaklı'da buluştu

Seat Club Turkey'in Tekirdağ buluşması Kapaklı'da Kazak Gölü'nde gerçekleştirildi. Tekirdağ buluşmasına İstanbul'dan da çok sayıda Seat tutkunu katıldı.

GÜNDEM 8.02.2016 13:35:00 0
Seat tutkunları Kapaklı

Etkinlikte konuşan Seat Club Tekirdağ Sorumlusu Ahmet Furkan Barça, amaçlarının hız değil haz olduğunu kaydetti.

TEKİRDAĞ BULUŞMASINA 50 SEAT TUTKUNU KATILDI
Kazak Gölü Mesire Alanı’nda yapılan Seat Club Turkey Tekirdağ Buluşması’na, Seat Club Turkey Yöneticisi Tuğrul Köselerden, Seat Club İstanbul Sorumlusu Melih Bulur, Seat Club Tekirdağ Sorumlusu Ahmet Furkan Barça ve yaklaşık 50 Seat tutkunu katıldı. Seat Club Turkey Yöneticisi Tuğrul Köselerden markaya olan bağlılıkları, modellerle ilgili istek ve görüşleriyle kendilerine yön veren kulüp üyelerine teşekkür etti. Seat modelleriyle ilgili bilgiler alan kulüp üyeleri de, böylesine güzel bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti. Etkinliğe katılanlara sucuk ekmek ikramında bulunuldu.
2003 YILINDA KURULDU
Tekirdağ’daki Seat Club üyeleri ile bir araya gelmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Seat Club Tekirdağ Sorumlusu Ahmet Furkan Barça, “Bu etkinliğimizde Seat Club İstanbul üyelerimizi de misafir etme şansımız oldu” dedi. Seat Club Turkey’in 2003 yılında kurulduğunu söyleyen Barça, “13 yıldır Seat’a gönül verenlere, araçlarla ilgili teknik ve diğer konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ülkemizin her yerinden Seat’a gönül verenlerle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
AMACIMIZ HIZ DEĞİL HAZDIR
Türkiye’nin en büyük ve tek resmi Seat kulübü olduklarının altını çizen Seat Club Tekirdağ Sorumlusu Ahmet Furkan Barça, “Ayrıca Seat ile ilgili konularda SAW-DER de faaliyettedir. Bugün ki etkinliğimizde yaklaşık 50 Seat tutkunu bizi yalnız bırakmadı. Burada yasal çerçeveler içinde araçlarda yapılan modifiyeler hakkında üyeler bilgi alış verişinde bulundu. Bizim amacımız hız değil hazdır” dedi.