Malkara'da öğrenciler 'Elim elinde' ile eğlendi

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönül Yolcuları Grubunun 'Elim Elinde' isimli projesi kapsamında Belediye Akademisi'nde Özel Gülenyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine yönelik d

GÜNDEM 8.02.2016 13:31:00 0
Malkara

Gerçekleştirilen etkinliğe; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, eşi Seda Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Özel Gülenyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aysun Taşoğlu, okul öğretmenleri, öğrencileri ve basın mensupları katıldı.

KADIN MECLİSİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Öncelikle Kadın Meclisimize bu güzel çalışmaları ve projeleri için, siz misafirlerimize de eşlik ettiğiniz ve katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum. Umarım bugün çocuklarımızla birlikte güzel bir gün geçiririz, güzel vakitleri birlikte paylaşırız. Biz Malkara Belediyesi olarak Belediyemizin tüm birimleriyle her zaman sizlerle birlikteyiz, bunu bilmenizi istiyorum. Hepinize katılımınız için tekrardan çok teşekkür ediyor, çocuklarımıza da iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük de, “Hepiniz hoş geldiniz. Başta Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a bize her zaman destek olduğu için teşekkür ediyorum. Kadın Meclisi Üyelerime emeklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Özel Gülenyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden Hatice Ihlamur Caddelerde Rüzgar, Emircan Ören Fikrimden Geceler / Ayrılık ve Azerbaycanlı misafir Günel Metin İsteyirem Görem Seni ve Sevdana Gönül Verdim isimli şarkıları söyleyerek eğlenceye renk kattı. Şarkıların söylenmesinin ardından Başkan Ulaş Yurdakul, eşi Seda Yurdakul, Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Ali İhsan Uslu, Proje Başkanı Nail Yıldırım ile Özel Gülenyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aysun Taşoğlu öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.

DİĞER OKULLARLA DEVAM EDECEK

Çalınan şarkılar eşliğinde oynanan oyunlar, palyaço aktiviteleri ve verilen ikramlar ile program son bulurken, Özel Gülenyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aysun Taşoğlu, okul öğretmenleri ve öğrencileri Başkan Ulaş Yurdakul’a, Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı’ya, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu ile Nuran Başkütük’e ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerine kendilerini unutmayıp böylesine önemli ve güzel bir etkinliği düzenledikleri için teşekkür ettiler. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Kadın Meclisi Gönül Yolcuları Grubunun engelli öğrencilere yönelik eğlence etkinliklerinin ilerleyen günlerde Malkara’da bulunan diğer okullarla da devam edeceğini belirttiler.