Tahsin Akgün güven tazeledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurulu önceki gün Çerkezköy Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda yapıldı.

GÜNDEM 7.02.2016 14:18:00 0
Tahsin Akgün güven tazeledi

Seçime  Mevcut Başkan Tahsin Akgün’ün başkanlığında tek aday ve tek liste ile gidildi. Kongreye derneğin 39 üyesinden 26’sı katıldı. Katılan üyelerin tamamının oylarını alan Tahsin Akgün ve listesi güven tazeleyerek yeniden göreve getirildi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI ERDEM NAS YAPTI  

Kongre Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve ayni zamanda Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’ün açış konuşmasıyla başladı. Adından Kongre Divanı oluşturuldu. Divan başkanlığına Erdem Nas, divan katip üyeliklerine Mutlu Timur ve Seçkin Dilsiz getirildi. Divan oluşumunun ardından kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra faaliyet raporu, denetim raporu ve gelir gider bilançosu ile  2016-2018 yıllarını kapsayan tahmini bütçe okunarak oya sunuldu. Her biri tek tek oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.

YENİDEN SEÇİLDİ

Açık oy usulü ile yapılan seçimde Tahsin Akgün ve listesi oybirliğiyle seçilerek göreve   yeniden getirildi. Tahsin Akgün başkanlığındaki Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Asil Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Mutlu Timur, İrfan Akem, Mehmet Çiftçi,Mehmet Çetin, Ahmet Milli,Turan Ersöz, Bahri Çakır, Ersan Albayrak,Hikmet İşcan, İlhami Sarey  seçildi.

PLAKET VERİLDİ

Yapılan seçim sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Tahsin Akgün, “Değerli meslektaşlarım bu günkü kongremizde sizlerin yeniden güvenine layık olarak sizlerin oylarıyla bizleri yeniden göreve getirdiniz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.”diyerek üyelere teşekkür etti. Daha sonra İstasyon Mahallesi Muhtarlığı yapan İsmail Sencar ile yine uzun yıllar Kızılpınar Muhtarlığı yapan İslam Yaren’e  görevleri sırasında yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle plaket verilerek ödüllendirildiler.

Haber/Seyit SÜREN