Karne şenliği sona erdiği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, sömestr tatiline giren çocuklar için düzenlenen "Karne Şenliği" Çorlu, Saray ve Kapaklı ilçelerinde düzenlenerek sona erdi.

GÜNDEM 7.02.2016 13:27:00 0
Karne şenliği sona erdiği

Her ilçede pamuk şekeri ve patlamış mısır ile karşılanan çocuklar şenliklere büyük ilgi gösterdi. Çocukların coşkusunun ve ilgisinin hiç azalmadığı şenlikler, Kapaklı İlçesi’nde de düzenlenerek son buldu. Şenliklerde çocuklar “Sihirli Orman” tiyatro oyununa büyük ilgi gösterdi. Yarışmalarla coşkunun doruğa çıktığı şenliklerde çocuklar, maskotların ve palyaçoların da dahil olduğu kırkayak ve müzikli şapka oyunu gibi etkinliklerle eğlenceli dakikalar yaşadı.

YENİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İÇİN ENERJİ DEPOLADILAR

Oyun hamuru, parmak boyama, kum boyama, resim ve mini disko gibi atölye çalışmaları ile becerilerini sergileyen minikler, yarıyıl tatilinin tadını çıkararak yeni eğitim ve öğretim yılı için enerji topladı. Kostümlü animatörlerin de bulunduğu yaklaşık 3 saat süren şenlikte, çocuklarının çok mutlu olduğunu belirten veliler, şenliklerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,  bu tarz kapsamlı etkinliklerin devamını diledi.