Sultan Harem Taht Kösem Tekirdağ'da sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sultan Harem Taht Kösem tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

GÜNDEM 4.02.2016 14:00:00 0
Sultan Harem Taht Kösem Tekirdağ

Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından hazırlanan, Ünal Çeken’in yazıp yönettiği Sultan Harem Taht Kösem tiyatro oyununa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve eşi Gülseren Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Daire Başkanları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından matine ve suare olarak iki kez sahnelenen  2 perdelik oyun büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, oyunu ücretsiz olarak izleme olanağı veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na teşekkür ederek bu tarz kültürel etkinliklerin devam etmesini diledi.

Ayakta alkışlanan oyun sonunda Başkan Albayrak sanata ve sanatçıya verdikleri değerin altını çizip, sanatçılara çiçek takdim ettikten sonra günün anısına toplu fotoğraf çekildi.