Dolmuşçular ring sistemine tepki gösterdi

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde minibüsçüler, Ulaşım ve Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2016 Yılı 1. Olağanüstü toplantısında alınan kent merkezindeki minibüs depolama alanının başka bir yere

GÜNDEM 3.02.2016 14:52:00 0
Dolmuşçular ring sistemine tepki gösterdi

Büyükşehir Belediye Binası’nın yanındaki minibüs depolama alanında toplanan toplanan şoförler, basın açıklaması yaptı. Minibüsçüler adına açıklama yapan Gökhan Yılmaz, alınan karardan memnun olmadıklarını ve minibüs esnafını mağdur edeceğini iddia etti. Ana durak olarak kullandıkları minibüs depolama alanından minibüslerin çıkarılmasının yanlış bir karar olduğunu savunan Yılmaz, "Biz bedel karşılığında burada duruyoruz. Biz Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile hiçbir şekilde görüşemiyoruz. Randevu alamıyoruz. Randevular iptal oluyor. Biz de esnaf olarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz" dedi.

Minibüslerin vatandaşa hizmet ettiğini ifade eden Yılmaz, "Burada 238 şehir içi çalışan hatlı minibüs var. Biz şehir içi ibaresi olduğu halde şehrin içine girmeyen bir esnafız toplu taşıma olarak. Bizi şu anda bu duraklardan atarak halktan uzaklaştırmak istiyorlar. Bu araçlar halkın boğazını sıkmıyor, halka hizmet veriyor" diye konuştu.