Türkiye terörden arınacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Kanaat Önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri'ne seslendi.

GÜNDEM 3.02.2016 14:22:00 0
Türkiye terörden arınacak

 Davutoğlu, "Teröre karşı yürüttüğümüz kararlı mücadele sonunda Türkiye terörden arınacak, şehirlerimiz barikatlardan, çukurlardan ve silah deposu olmaktan kesinlikle arındırılacaktır. Bütün şehirlerimiz, ilçelerimiz, dağlarımız, ovalarımız terörün yol açtığı tahribattan kurtulacak ve bütün vatandaşlarımız huzura kavuşacak."dedi.

"TERÖR KANDAN, GÖZYAŞINDAN VE NEFRETTEN BESLENEN BİR SEKTÖR"

Başbakan Davutoğlu, şunları kaydetti: "Terör bugün kandan, gözyaşından, nefretten beslenen bir sektör… PKK başta olmak üzere terörü, şiddeti iş edinmiş, yaşama biçimi haline getirmiş karanlık yapıların boy gösterdiği, başında terör baronlarının, silah tüccarların bulunduğu bir sektör. Bu sektörü sadece güvenlik tedbirleriyle değil adaletle, hukukla, vicdan ve merhametle çökerteceğiz. Devlet adına pozisyonumuzu, kanlı ihalelere katılan terör örgütüne göre değil vatandaşlarımızın taleplerine göre belirleyeceğiz. Bizim elimizde tek bir masumun bırakın kanı, gözyaşı dahi yoktur.”