Muratlı'da okul projesini inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 11 İlçe 11 Okul projesi kapsamında çalışmalarına Muratlı İlçesi'nde de hızla devam ediyor.

GÜNDEM 3.02.2016 14:17:00 0
Muratlı

Başkan Albayrak her ay 11 ilçe programlarında Muratlı İlçesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Albayrak, daha sonra birçok incelemede bulundu. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaretinin ardından esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçe 11 Okul projesinin Muratlı ayağını da yerinde inceledi. Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu doğrultuda 11 İlçe 11 Okul projesine tam destek veren Başkan Albayrak, Muratlı İlçesi’nde yapılacak olan Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokul'u Temel atma hazırlıklarını yerinde inceledi.

İLKOKUL TEMELİ ATILACAK

Başkan Tepe’den bilgi alan ve hazırlıkların hızla devam ettiğin yerinde gören Albayrak, “Eğitim her şeyin başında gelir. Doğru ve yerinde bir eğitimle çocuklarımız geleceğin parlayan ışıkları olacak. Geleceğimizi aydınlık yarınlara, emin ellere teslim etmek için eğitim şart. Muratlı İlçesi’nde temelini atacağımız ilkokulumuzun inşaatını ziyaret ettim. 11 İlçe 11 Okul Projesi ile eğitime verdiğimiz destekle yavrularımız yarınlara daha iyi hazırlanacaklar.” dedi.