Zabıtalar afişleri topladı

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde izin alınmadan asılan reklam ve tanıtım afişlerini topladı.

GÜNDEM 1.02.2016 13:57:00 0
Zabıtalar afişleri topladı

Okul duvarlarına, elektrik direklerine, telefon panolarına, telefon kulübelerine, otobüs durakları ve resmi kurumlar gibi asılması uygun olmayan yerlere asılan tanıtım, eğlence gibi reklam içerikli afişler toplandı. Üç Kemaller Parkı, Cumhuriyet Meydanı çevresi, Hükümet Caddesi’nin tamamı olmak üzere şehrin genelinde asılması yasak olan afişlerin bulunduğu elektrik direkleri, çöp konteynırları ve yönetmeliğe aykırı olan yerlerdeki reklam ve tanıtım afişleri, Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekiplerince titizlikle temizlendi.

BELEDİYE’DEN İZİNSİZ YAPILAMAZ
Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin belediye kanununda yer alan “Belediyenin izni olmadan, herhangi bir şekilde süreli ya da süresiz, tanıtım amaçlı stant kurulamaz, bilgi broşürü ve el ilanı dağıtılamaz. Belediyenin almış olduğu reklam ilan kurallarına aykırı hareket edilemez” maddesi gereğince yaptığı çalışma vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.