SP'li Vakitçi Süleymanpaşa'nın yollarından şikayet etti

Saadet Partisi Tekirdağ İl Basın Müşaviri Murat Vakitçi Süleymanpaşa'nın yollarını eleştirdi. "Tekirdağ'ımızın her yerindeki yollar ayrı dert!" diyen Vakitçi, "TekirdağımızÄ

GÜNDEM 1.02.2016 13:54:00 0
SP

Yollarla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan SP’li Murat Vakitçi, “Tekirdağa girdiğimizde, tarihiyle, sahiliyle, sosyal donatılarıyla köklü bir şehirde olduğumuzu görmek istiyoruz. Yaşadığımız şehrin huzur şehri olmasını istiyoruz. Bakınız şu yolların haline. Hadi şu an için çarşıyı katmıyorum, orası ayrı bir rezalet! 100. Yıl Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Zafer Mahallesi'nde yollar o kadar berbat bir halde ki araç ile ilerlemek mümkün değil.”ifadelerini kullandı.

BU İŞİ ÇÖZEBİLECEK BİR YETKİLİ YOK MU?

Açıklamasında yollardaki sorunların giderilmesini isteyen Vakitçi, “Çınarlı Mahallesi'nde sadece caddeyi taş döşeyip bırakılmış, sokaklar berbat durumda. 100. Yıl Mahallesi keza öyle. Bu yolları denetleyen, bu halde olduğunu gören bir denetçi, bu işi çözebilecek bir yetkili yok mu! Vatandaşımız ‘Acil olarak yollarımızı yapın çünkü artık sanayiye verecek paramız kalmadı!’diye feryad ediyor. Lutfen halkın sesine kulak verin. Sizin de yaşadığınız bu şehre sahip çıkın. Zira insan ölür kalır eseri, eşek ölür kalır semeri demiş atalar.
Tekirdağımıza eseriniz kalsın.”diye konuştu.