Yarı finaldeler

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ile Sakarya'da 22-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği Anadolu Yıldızları Türkiye Eleme Şampiyonası'na katılan Ã?

GÜNDEM 28.01.2016 13:47:00 0
Yarı finaldeler

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Sakarya’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızları Türkiye Eleme Şampiyonası müsabakalarının oldukça heyecanlı ve zevkli geçtiğini ifade etti. Müsabakalara katılan tüm takımların oyuncularının birbirinden üstün meziyetlere sahip olduklarını kaydeden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Bu yüzden müsabakalar çok çetin geçiyor. Müsabakalarda galip gelen sporcular, galibiyetlerini kolay kazanmadı” dedi.

MÜSABAKALAR ÇOK ÇETİN GEÇTİ

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcularının çok zorlu rakiplerle mücadele ettiğine dikkat çeken Antrenörü Vural Ayaz, “Kulübümüz sporcularından 37 kiloda mücadele eden Samet Ayaz yaptığı müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek kilosunda birinci oldu ve yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Yine Kulübümüzün gelecek vaat eden sporcularından Yaşarcan Özer de inanılmaz maçlar çıkardı. Son müsabakasında şansızlık eseri mağlup olunca birinciliği kaçırdı ve şampiyonayı 3. tamamladı. O da yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN