Bozan güven tazeledi

Teksif Sendikası Çorlu Şubesi'nin 8. Olağan Genel Kurulu Çorlu Sanayi ve Ticaret Odası Kongre Salonu'nda yapıldı.

GÜNDEM 28.01.2016 10:45:00 0
Bozan güven tazeledi

Şube Başkanlığı görevini sürdüren Gültekin Bozan'ın güven tazeleyerek yeniden Şube Başkanlığı görevine seçildiği Çorlu Şube Genel Kurulu'na Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat, Genel Başkan Yardımcıları Metin Kır, Mustafa Karabulut, Genel Sekreter Orhan Kibar ve Genel Mali Sekreter Adil Atilla,Türk İş 3. Bölge Temsilcisi  görevini 26 yıl aralıksız sürdüren Faruk Büyükkucak, Büyükkucak’ın görevini devralan Türk İş 3. Bölge Temsilcisi Adnan Uyar,Teksif Sendikası Şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve teksif Sendikasının kurucu başkanı ve uzun yıllar Çorlu Şube Başkanlığı görevinde bulunan Adem Araz, sendika  temsilci ve delegelerinin yanı sıra üyeleri  ile sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI ADİL ATİLLA YAPTI

 Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.   Divan Heyet Başkanlığını Genel Mali Sekreter Adil Atilla getirilirken divan  Başkan Vekilliklerine  Edirne Şube Başkanı Şaban Girgin  ile İzmir Şube Başkanı Faruk Aksoy, getirildi. Divan Katip Üyeliklerine ise Eyüp/Yenibosna Şube Başkanı Hasan Şenli ve Demirtaş Şube Başkanı Selçuk Bozkaya getirildi.

IRGAT KIDEM TAZMİNATINI GÜNDEME GETİRDİ

 Genel Kurul'da yapılan konuşmaların tamamında terör ve destek verenler lanetlendi. Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat’ta yaptığı konuşmada son günlerde çalışma hayatının yeniden gündemine oturan kıdem tazminatı konusunda bilgi vererek bunun çalışanlar açısından vazgeçilmez bir hak olduğunu vurguladı ve kıdem tazminatında çalışanların aleyhinde yapılacak herhangi bir değişiklik karşısında TÜRK-İŞ'in genel grev kararını bir kez daha hatırlattı. Kurulların ibrasının ardından gerçekleştirilen seçimler sonunda Gültekin Bozan yeniden güven tazeleyerek 4. kez daha Teksif  Sendikası Çorlu Şube Başkanı seçildi.  

 YENİ YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Şube Başkanı Gültekin Bozan, Şube Başkan Vekili İdris Bozan, Şube Sekreteri Salih Koyuncu, Şube Mali Sekreteri Seval Demircan, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çepnioğlu.

Marmara Haber