Cani koca yakalandı

Kapaklı'da eşini başından silahla vurup kayıplara karışan cani koca, otobüsle şehir dışına kaçmak üzereyken polis tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan cani koca, "Pişmanımâ??

GÜNDEM 27.01.2016 14:23:00 0
Cani koca yakalandı

Çocuklarını da yanına alarak memleketi Ağrı’ya giden ve yaklaşık 7 ay sonra Kapaklı’daki evine dönen 35 yaşındaki Nuran Ç. adlı kadın, eşi tarafından silahla ensesinden vurulmuş, sonrasında da ambulansla hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Cani koca Abdullah Ç. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karışmıştı. Abdullah Ç.’nin eşgalini belirleyen Kapaklı Polisi, olaylan birkaç saat sonra şüpheliyi otobüsle şehir dışına kaçmak üzereyken yakaladı. Nuran Ç.’nin, Abdullah Ç.’nin ikinci eşi olduğu öğrenildi.
ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
Abdullah Ç.’nin iddiasına göre aylar sonra eve dönen eşi, başkasından hamile olduğunu ve kendisinden ayrılmak istediğini söyledi. Gözaltına alınan Abdullah Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Abdullah Ç.’ye olası bir saldırı ihtimaline karşı tedbir amaçlı çelik yelek giydirildi. Adliyeye çıkarılan Abdullah Ç., basın mensuplarının “Eşinizi neden vurdunuz” sorusunu yanıtsız bırakırken, “Pişman mısınız?” sorusuna ise “Pişmanım” diye cevap verdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ