Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi açıldı

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel-Sen, Edirne'deki yapılandırmasını hızlı bir süreçte tamamlayarak şube olma hakkına kavuştu.

GÜNDEM 27.01.2016 13:42:00 0
Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi açıldı

Edirne Tüm-Yerel Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez, “Sendikamız Tüm Yerel-Sen; 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu çerçevesinde, Yerel Yönetim Hizmet kolu kapsamına giren tüm kamu görevlilerini meslek, kariyer, yaptığı hizmetin niteliği vb. ayrımı yapmaksızın kapsar ve Türkiye çapında faaliyet gösterir.” diyerek, Edirne’de şube olarak yola devam edeceklerinin belirtti. Çerkez, “Emekçi emeği ile sendikalar emekçiler var olurlar. Bizde Tüm-Yerel Sen olarak emekçilerimizle var olduk ve var olmaya devam edeceğiz. Emek, Vatan ve Cumhuriyet birlikteliğinden yola çıkan sendikamız kısa süre içerisinde doğru örgütlenme modeli ile Edirne’de şube oldu” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi’nin açılışına, Birleşik Kamu-İş TİS ve Hukuk Sekreteri Engin Çoğal, Eğitim-İş Genel Mali Sekreteri Nazım Kırcı, Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Hikmet Bölükbaşı, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirezci, CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Kutay Özköse, Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Tüm Yerel-Sen Hukuk Sekreteri Arap Mucur, Tüm Yerel-Sen Örgütlenme Sekreteri Ahmet Yeşilağaç, Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez, Edirne Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Bülent Uluca, Edirne Tüm-Yerel Sen Örgütlenme Sekreteri Ersin Al, Edirne Tüm-Yerel Sen Mali Sekreter Seçkin Çetin, Edirne Tüm-Yerel Sen Sosyal İşler Sekreteri Sefa Tabak, Edirne Tüm-Yerel Sen Basın Yayın Sekreteri Elif Davulcu, Edirne Tüm-Yerel Sen Halkla İlişkiler-Kültür Sekreteri Altan Güzelli ile birlikte çok sayıda Tüm Yerel-Sen üyesi katıldı.